За Bulgaria Excel Days 2024

daita revolution

На тазгодишното издание на Bulgaria Excel Days ще бъдат разгледани появилите се последните 2 години горещи новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, Power BI, Power Query, Power Pivot (DAX), Power Apps, AI, Data Visualization, Financial Modelling and Analysis AI in Excel и приложението им за целите на бизнеса.

На 24-ти април в голямата зала “Васил Левски“ на HYATT Regency hotel, София ще се състои основното събитие в рамките на Bulgaria Excel Days - голямата международна конференция с участието на топ експерти и световно-известни лектори, повечето носители на наградата Microsoft MVP, част от които гостуват за първи път в България.

Участниците в конференцията ще имат удоволствието да се срещнат с международно признати експерти и любимци на българската аудитория като Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Алън Мъри.

Сред лекторите в това издание на Bulgaria Excel Days са и световно известни професионалисти в бранша, които участват за първи път в събитието – Чандийп Чабра и Сумит Бансал от Индия, Марк Проктор от Великобритания, Джордан Голдмейер от САЩ,  Абиола Дейвид от Нигерия, Андрю Григолюнович от Латвия и др.

А на 23-ти и 25-ти април в хотел Метрополитън, София, ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Алън Мъри и Чандийп Чабра. 

Препоръчително е, всички участници в конференцията да притежават добри познания и умения в ползването на Microsoft Excel и да могат да боравят над средното ниво с основните инструменти и функции на програмата.

Всички лекции на конференцията и обученията в мастъркласовете, ще бъдат на английски език.

За конференцията

Кога

23, 24, 25 април 2024

Къде

Хотел HYATT Regency, София

Побързай! Bulgaria Excel Days 2024