За Bulgaria Excel Days 2022

На тазгодишното издание на Bulgaria Excel Days ще бъдат разгледани появилите се последните 2 години горещи новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, Power BI, Power Query, Power Pivot (DAX), Data Visualization, VBA, Financial Modelling and Analysis with Excel и приложението им за целите на бизнеса.

На 11-ти ви ноември в залата на Централния Военен клуб, София ще се състои основното събитие в рамките на Bulgaria Excel Days - голямата международна конференция с участието на топ експерти и световно-известни лектори, всички носители на наградата Microsoft MVP, по-голямата част от които гостуват за първи път в България.

Участниците в конференцията ще имат удоволствието да се срещнат с изключителния Чанду (Purna Chandra Rao Duggirala) – една от легендите в световната Excel общност. Както и с международно признати авторитети в бранша като Джон Пелтие, Кристиано Галвайо, Джордан Голдмайер, Тим Хенг, Алън Мъри.

Сред лекторите са и вече участвалите в предишни издания на Bulgaria Excel Days професионалисти като колоритния ОЗ дю Солей, Гаспър Каменшек, Тони де Йонкер, Чарлз Уилямс, Фараз Шаик.

А на 9-ти, 10-ти и 12-ти ноември ще се проведат 5 мастъркласа, водени от Чанду, Джон Пелтие, Гаспар Каменшек, Тим Хенг и Чарлз Уйлямс. 

Препоръчително е, всички участници в конференцията да притежават добри познания и умения в ползването на Microsoft Excel и да могат да боравят над средното ниво с основните инструменти и функции на програмата.

Всички лекции на конференцията и обученията в мастъркласовете, ще бъдат на английски език.

За конференцията

Кога

9, 10, 11, 12 ноември

Къде

Централен Военен клуб, София

Побързай! Bulgaria Excel Days 2022