speaker-photo

Марк Проктор

Великобритания, 3 x Microsoft MVP

Марк е сертифициран счетоводител, консултант и блогър, който прилага Excel базирани решения за бизнеса повече от 20 години. Той е експерт в изграждането на приложения и проектирането на процеси, които помагат на компаниите с инструменти за анализ, дашборди за управление, отчитане и автоматизация на процеси, и за постигане на по-висока бизнес ефективност - за да позволи на бизнеса да взема по-добри решения, базирани на данни, по-бързо и на по-ниска цена.

Марк също е собственик на Excel Off the Grid, който стартира през 2016 г. Сайтът се фокусира върху преподаването на умения и техники в Microsoft Excel за ниво напреднали и експерти.

Съвсем наскоро Марк се фокусира върху “Power Tools” на Microsoft (Power Automate, Power BI, Power Query, Power Pivot). С тази цел той създадава и сайта BI Off The Grid - като онлайн ресурс, за да помогне на хората да придобият умения и знания, така, че да използват Power BI инструментите уверено, ефикасно и ефективно.

Tемата на неговата презентация за конференцията е  "CUBE functions: Put the numbers where you want them with PivotTable free reporting and analysis"

11.40 – 12.20

24 април ПРОГРАМА НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

CUBE functions: Put the numbers where you want them with PivotTable free reporting and analysis