speaker-photo

Кен Пълс

Канада, 17 x Microsoft MVP

Кен е един от водещите световни експерти в сферата на Microsoft Excel, Power BI, Power Query, Power Pivot, Data Platform, VBA, финансовото моделиране и анализа на база данни.

Президент e на Excelguru Consulting Inc., блогър, автор и трейнър с над 20 години опит. Неговата страст е изследването на инструментите за анализ на бази данни и превръщането на суровите данни в полезна информация.

Неговият уебсайт съдържа голяма база от ценни помощни статии, блог и активен форум, посветен на подпомагането на потребителите с техните проблеми с Excel и Power BI.

Кен е носител на престижната награда на Microsoft - MVP всяка година от 2006 г. насам. През 2013 г. е удостоен като един от „Топ 20 под 40“ бизнес лидери във Ванкувър.

Кен е канен лектор на големи конференции и събития по целия свят, също е и администратор на Vancouver Power BI и Modern Excel User Group.

От 2020 г. той е съосновател на Skillwave Training, платформа за обучение, фокусирана върху разработването и предоставянето на онлайн обучения от световна класа по теми като Power Query, Power BI, Excel, Power Pivot и Dimensional Modeling.

Кен е съавтор на „RibbonX – Customizing the Office 2007 Ribbon“, „M is for (Data) Monkey: The Excel Pro’s Definitive Guide to Power Query“ и „Master Your Data with Excel и Power BI“.

Tемата на неговата презентация за конференцията е "Why is my ‘From Folder’ solution so slow?"

10.00 - 10.40

24 април ПРОГРАМА НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

Why is my ‘From Folder’ solution so slow?