speaker-photo

Джон Пелтие

20 x Microsoft MVP

Джон Пелтие (САЩ) е президент и собственик на Peltier Technical Services. Компанията произвежда търговски и персонализирани програми за визуализация на информация и подобряване на производителността, предимно като add-ins към Microsoft Excel.

Той също така провежда обучения по разнообразни експертни теми, свързани с Excel, предимно, фокусирани към визуализации, диаграми, чартове, VBA програмиране.

Джон Пелтие има докторска титла от Масачузетския технологичен институт (MIT). и солиден опит в научните изследвания, в теми, свързани с анализа на неуспехите и решаването на проблеми, както и в дейта анализа и визуализирането на данни и програмирането. Има над 20 години опит в научноизследователска и развойна дейност, в космическата и автомобилната индустрия. Експерт е и в сферата на статистиката, Total Quality, и Six Sigma.

Джон Пелтие е и писател и е един от авторите на книгата „Excel Insights- A Microsoft MVP Guide to The Best Parts of Excel“.

Темата на лекцията му на конференцията е: "The best Excel Charting Tips and Tricks"

Описание:
Some practical ways to make Excel’s capabilities work for you while you are visualizing data, including data arrangements, formulas, formatting, and maybe some neat new Microsoft 365 features. These techniques may seem like tricks until you know how they work.

А темата на неговия мастърклас e:
“Advanced Charting in Microsoft Excel”

14:15 - 14:55

Програма Конференция 11 ноември

The best Excel Charting Tips and Tricks