Sheetcast Inc. е Excellent Sponsor на Bulgaria Excel Days 2024

 Sheetcast Inc. е Excellent Sponsor на Bulgaria Excel Days 2024
Sheetcast Logo

Sheetcast (Канада) – водещ доставчик на бизнес решения за уеб базирани приложения на Microsoft Excel е генералният (Excellent) Спонсор на Bulgaria Excel Days 2024.

С помощта на продуктите на Sheetcast потребителите могат да трансформират своите електронни Excel таблици в мощни уеб приложения, което позволява оптимизиране на работните процеси, подобрена колаборация и разширен анализ на данни. Sheetcast дава възможност на потребителите да използват пълния потенциал на Excel с ангажимент да предлага иновативни решения, които стимулират ефективността и продуктивността на бизнеса.

Джейсън Кларк

„Sheetcast сме развълнувани да бъдем главен спонсор на Bulgaria Excel Days 2024″, споделя Джейсън Кларк, вицепрезидент продажби на Sheetcast.“Считаме това събитие за едно от световните Топ 3 събития, фокусирани върху Excel, за годината… Нашето спонсорство отразява непоколебимата ни ангажираност към Excel общността в глобален мащаб“.

На 24-ти април в голямата зала “Васил Левски“ на HYATT Regency hotel, София ще се състои основното събитие в рамките на Bulgaria Excel Days – голямата международна конференция с участието на топ експерти и световно-известни лектори, повечето носители на наградата Microsoft MVP.

А на 23-ти и 25-ти април в хотел Метрополитън, София, ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Алън Мъри и Чандийп Чабра.

Алекс Мартин

Алекс Мартин, водещ бизнес анализатор на Sheetcast, ще демонстрира в рамките на конференцията, някои от по-сложните функции и работни процеси, които са възможни с продуктите на Sheetcast. Презентацията на Алекс ще бъде изключително интересна, тъй като той ще представи за първи път нови функции и работни процеси, които ще се включат в портфолиото на Sheetcast.

„Каним всички. Които работят с Excel, да се присъединят към нас за едно обещаващо да бъде динамично и вдъхновяващо събитие, където заедно можем да си сътрудничим, да учим и да изследваме нови хоризонти.“, заявява още Джейсън Кларк от Sheetcast – Excellent Sponsor на Bulgaria Excel Days 2024.

Повече за Sheetcast

Pleasant Solutions, компанията собственик на Sheetcast, създава персонализиран софтуер повече от 15 години. Сред клиентите им са организации като NASA, PayPal, Белия дом и много други световни компании. Sheetcast е най-новия иновативен актив в портфолиото на Pleasant Solutions.


Тя е водещ доставчик на бизнес решения за уеб базирани приложения на Microsoft Excel. С Sheetcast потребителите могат да трансформират своите електронни Excel таблици в мощни уеб приложения, което позволява оптимизиране на работните процеси, подобрена колаборация и разширен анализ на данни. Sheetcast дава възможност на потребителите да използват пълния потенциал на Excel с ангажимент да предлага иновативни решения, които стимулират ефективността и продуктивността на бизнеса.