„Капитал Форт“ е мащабен проект с бизнес предназначение, намиращ се на ключова локация с интензивно развитие в гр. София – бул. Цариградско шосе 90, до метростанция „Цариградско шосе”.
Проектът се състои от висока 126 м. кула и ниска 40м сграда, разположени над търговски „подиум” и подземни паркинги.

Високата 126 м. кула е изградена като класически небостъргач с централно ядро и офиси по периферията. В ядрото на сградата са разположени 12 високоскоростни асансьора, обслужващи 24 офисни и 3 технически етажа. Последните етажи на високата сграда са предвидени за ексклузивни офиси с неповторима гледка към града и околностите.

Ниската офисна сграда има ролята на балансьор в пространствената композиция на комплекса. Тя има 6 офисни етажа и предлага възможност за разполагане на офиси с голяма площ тип „open space”. В ниската сграда са разположени 6 асансьора. Всеки асансьор е с капацитет до 16 пътника и скорост до 1,6 м/с.

Под ниската и високата сгради са разположени двете нива на „подиума”. В „подиума” на сградата се помещават търговски и развлекателни площи, конферентни зали, ресторанти и други обслужващи обекти.

Залата на конференцията Excel Days – „Ню Йорк сити”

Залата на Мастъркласа на Кън Пълс – „Манхатън”

Venue Information

Адрес

бул. ``Цариградско шосе`` № 90, 1784, София, България

Как да стигнете?

Метро: Линия 1 - спирка ``Цариградско шосе``;
Автобуси : 1, 3, 5, 6;
Маршрутка: 37