Партньорите ни от MDV Professional Education предлагат специална 30% отстъпка от цената на едно ниво (или модул по избор) от „Business Essentials 2018“ програмата им за всички регистрирали се за конференцията „Bulgaria Excel Days”.

“Business Essentials” е специална програма от ускорени курсове за успех, насочена към мениджъри и предприемачи, разработена от Капитал Business School и MDV Professional Education.

Модулите в „Business Essentials“ покриват ключови теми по бизнес и мениджмънт. Програмата е структурирана в нива:

  • BE1 – Know Your Business;
  • BE2 – Manage Your Business,
  • BE3 – Grow Your Business.

Excel Days discount

Всяко ниво включва 3 или 4 модула, представящи следните теми в два последователни учебни дни: Финансов мениджмънт, Финансов анализ и Оперативен риск, Маркетинг и стратегия, Управление на хора, Правна рамка.

Най-новото през 2018 е четвъртото ниво – Advanced Masterclass, който ще предостави полезни и практични насоки за изграждане на Бизнес стратегия – не само като теоретична рамка, но и чрез решаване на актуални бизнес казуси. Финалният модул представлява бизнес симулационна игра с практически интерактивен трейнинг. Освен че е базирано на професионални квалификации като ACCA, CIMA, CIM, ICAEW (CFq), съдържанието на всички модули е обновено и развито в съответствие с обратната връзка и изискванията на участниците, които посетиха предишните издания през 2016 и 2017. Всички преподаватели са съобразили примерите с българската бизнес среда и ще споделят най-добри практики, които работят в локалния контекст.

Запазете билета си за “Bulgaria Excel Days” и като участник в събитието, ще получите също отстъпка от 30% от стандартните такси за записване в „Business Essentials 2018“. Независимо от вида билет може да изберете да се включите в един модул или в цяло ниво от програмата обучения.

За повече информация, относно „Business Essentials 2018“: business_school@mdvtraining.bg; Тел: +359 887 492 126