Публикации и актуална информация в медиите за Bulgaria Excel Days 2017

26.07.2017, блог на ITrainingexcel days

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel организира през ноември ITraining

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса…

Прочети повече

 

31.07.2017, блог на Excel Days 

Всеки участник в EXCEL DAYS получава 30 % отстъпка за Business Essentials обученията на Капитал-MDV Business School

Партньорите ни от MDV Professional Education предлагат специална 30% отстъпка от цената на едно ниво (или модул по избор) от „Business Essentials 2018“ програмата им за всички регистрирали се за конференцията „Bulgaria Excel Days”.

Прочети повече

 

 

 

1.08.2017, Kaldata

Първата конференция Bulgaria Excel Days през ноември в София

Bulgaria Excel Days 2017 ще се проведе на 22-ри и 23-ти ноември, 2017 г. в конгресния център на Capital Fort, София.

Инициатор и главен организатор на събитието е основателят на ITraining Боряна Петрова, която е носител на наградата Microsoft Most Valuable Professional (MVP) за Microsoft Excel вече 5 поредни години.

Прочети повече

 

1.08.2017, SocialEvo

Предстои събитие посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса

Първия ден ще се състои конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel като Хенк Влутман (Холандия), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция) и най-изявените български експерти в сферата на Microsoft Excel и Data Platform. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel департамента на Microsoft в Редмънд, САЩ.

Прочети повече

 

1.08.2017, JobTigerКен Пълс

Конференцията Bulgaria Excel Days 2017 ще се проведе през ноември

На конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.
Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната ви работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.
На втория ден ще се проведе Мастърклас на тема Get Power with Power Query & Transform your Data, воден от Кен Пълс, Microsoft MVP от Канада, един от най-големите световни експерти в областта на Excel, Power BI и Data Analysis.

Прочети повече

 

  • 11.09.2017, Justine Toms’ blogBulgaria Excel Days

Покана за “Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business – Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices”

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.
Събитието е насочено основно към корпоративни участници – представители на бизнеса, предимно от големите български компании и чуждестранните фирми в България.

Прочети повече

 

  • 10.10.2017, Kaldata

Топ мениджър от Excel екипа на Microsoft идва като лектор на конференцията “Bulgaria Excel Days”

Cпeциaлнo зa ĸoнфepeнциятa „Вulgаrіа Ехсеl Dауѕ 2017 – Ехсеl іn Вuѕіnеѕѕ, Dаtа Аnаlуѕіѕ, РоwеrВІ Ѕоlutіоnѕ, VВА Веѕt Рrасtісеѕ“ oт цeнтpaлaтa нa Місrоѕоft в CAЩ пpиcтигa eдин oт глaвнитe мeниджъpи в Ехсеl Grоuр – Гaй Xънĸин.
Oт пpиcъeдинявaнeтo cи ĸъм Місrоѕоft тoй paбoти в Ехсеl тимa ĸaтo Ѕеnіоr Рrоgrаm Маnаgеr, ocнoвнo oтгoвapя зa пoдoбpявaнeтo нa възмoжнocтитe зa бизнec aнaлизи и интeгpиpaнeтo нa Роwеr ВІ инcтpyмeнтитe в Ехсеl. Πpeз пocлeднaтa гoдинa ycилиятa нa Гaй и eĸипa мy ca нacoчeни ocнoвнo ĸъм paбoтaтa пo cлeдвaщoтo пoĸoлeниe нa „Gеt Dаtа“ фyнĸциoнaлнocтитe в Ехсеl и ĸъм нoвaтa вepcия – 2019.

Прочети повече

 

  • 10.10.2017, SocialEvo

Топ мениджър от Excel екипа на Microsoft идва като лектор на конференцията “Bulgaria Excel Days”

Темата на лекцията на Гай Хънкин ще е „What’s New in Microsoft Excel?”
Основен акцент в нея ще са новите функционалности, добавени след пускането на Excel 2016, както и какво ново се задава на хоризонта. Нови функции, нови визуализации, нови възможности за импортиране и почистване на данни и много други нови или обновени функционалности…Вероятно ще разкрие и някои тайни около бъдещата версия на Excel в Microsoft Office 2019.

Прочети повече

 

  • 06.11.2017, Kaldata

Bulgaria Excel Days – представяне на лекторите и темите на конференцията

Конференцията Bulgaria Excel Days 2017 ще се проведе на 22-ри ноември в конгресния център на Capital Fort, София и ще бъде открита от изпълнителния директор на Microsoft България Калин Димчев.
На сайта на Bulgaria Excel Days вече може да намерите и подробната програма-график на конференцията.

Прочети повече

 

 

  • 06.11.2017, SocialEvo

Bulgaria Excel Days – кои са лекторите и темите на конференцията

Регистрацията за конференцията започва на 22 ноември в 8.30 ч., а началото е от 9.30 ч.
След приключването й, в 17.30 ч. всички участници са поканени на официален коктейл по случай “5 години – ITraining“.
Билети все още могат да се закупят от сайта на събитието в sabitie.bg
Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ се организира от ITraining  с любезното съдействие на Microsoft България.

Прочети повече

 

 

  • 13.11.2017, Justine Toms’ blog

Мечтая някой ден да поканя Бил Гейтс като специален гост на “Bulgaria Excel Days”

Интервю на Жюстин Томс с Боряна Петрова от ITraining за конференцията “Bulgaria Excel Days” – първото по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Microsoft Excel, VBA и PowerBI в бизнеса.

Прочети повече